Serveis de fotografia

Fotografia Industrial

Fotografiem els recursos empresarials de la seva empresa, des de les instal·lacions, la maquinària, els processos de fabricació fins al producte final.

Posem tota la creativitat, les millors càmeres i experiència a la vostre disposició per aconseguir imatges espectaculars i professionals.

Desplacem el nostre estudi a la seva empresa per fotografiar aïlladament i amb la màxima qualitat la maquinària pesada i el petit producte “in situ”.

Fotografia de Producte

Fotografiem qualsevol producte en bodegons o totalment aïllat amb fons neutre per el eCommerce o per fer catàlegs.

Cuidem fins a l’últim detall tot el procés de creació, l’escenari, la posició del producte, la perspectiva, la il·luminació, el retoc i el color perquè els vostre clients puguin apreciar amb la màxima exactitud com és el producte que voleu vendre.

Estem equipats per fer fotografies d’alta qualitat. Disposem d’un estudi propi i d’equips portàtils per poder fer la fotografia de producte a les vostres instal·lacions.

Fotografia Corporativa

Fotografiem l’equip humà de la seva empresa per ajudar-lo a connectar millor amb els seus clients. Reforcem la identitat de l’empresa per generar més confiança i millorar les ventes.

Junts podem definir l’estil que més us interessi, la localització per fer les sessions fotogràfiques i les millors opcions per aconseguir la millor cara de la vostre empresa.

Reportatges d’Events corporatius

Fotografiem qualsevol esdeveniment d’empresa, fires, conferencies, celebracions, events esportius, etc…

Busquem les millors imatges per il·lustrar l’essència de l’event i poder mostrar-la als vostres clients de manera professional.

 

canon EOSr5

Demana informació!

Escriu-nos i ens posarem en contacte el més aviat possible.

També pots contactar amb nosaltres directament:
Envia’ns un email a info@avdigital.cat  o truca’ns al 678 44 29 76.

    Accepto la Política de Privacitat

    CatalàEspañol